Asunto- ja kiinteistökuvat

Kumpi on tärkeämpää? Saada myytävän tuotteen kuvat nopeasti näkyviin vai se, että kuvattava kohde ovat harkiten ikuistettu.
Todennäköisesti laadukkaat kuvat herättävät enemmän kiinnostusta, saat tuotteesta paremman hinnan ja houkuttelet näyttöihin useampia ostajaehdokkaita.

Kauttamme onnistuu asuntojen ja kiinteistöjen kuvaukset nopealla aikataululla, mutta laadukkaasti toteutettuna.
Kuvaus onnistuu maasta ja ilmasta käsin sekä myös valmiina videoklippeinä tai editoituna videokoosteena.

Kuvaamista helpottaa, kun kuvattava kohde on etukäteen katsottu ”kuvauskuntoon”. Tämä tarkoittaa sitä, että huoneisto on siistitty ja ylimääräinen irtotavara on poistettu tasojen päältä, ylimääräiset huonekalut on viety tieltä pois jne. Kauttamme onnsituu myös asunnon pikastailaus, jolloin katsomme kohteen kuvauskuntoon puolestanne.

Hinnoittelu

Hinnoittelu perustuu siihen, että minkä laajuinen kuvauspaketti on kyseessä.
Käytännössä hinnat lähtee suunnilleen 100 eurosta ylöspäin/ kohde. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdelle kuvalle jälkikäsiteltynä ei jää montaakaan euroa kappalehintaa. Kuitenkin, kun puhutaan laajemmasta paketista, niin kokonaisuus tulee edullisemmaksi, kun samalla kerralla saadaan kuvattua sekä ”normaalit” kuvat kuin myös video- sekä ilmakuvat.

Kysy myös asunnon pikastailausta kuvauksen yhteyteen!

Ilmakuvauksen hintaan vaikuttaa se, että kuvataanko kohteesta koostevideo, eli ilmasta/ sisältä kuvattu videomateriaali editoidaan yhdeksi näyttäväksi videoksi vai riittääkö, että materiaali tulee ilman erillistä editointia. Ilmakuvauksen perushinta liikkuu noin 100 euron paikkeilla, alv 0%. Tähän sisältyy jokunen kuva ja videomateriaalia, mutta aina kannattaa kysyä hinta kohdekohtaisesti, niin saadaan samalla mietittyä oikea kokonaisuus kuvaukselle.