Ajankohtaista

20.02.2021

ILMAKUVAUKSET TURVALLISESTI

Uudet yhteiseurooppalaiset dronesäännöt velvoittavat kaikki dronekäyttäjät, niin harrastajat kuin ammattilaisetkin, rekisteröitymään, perehtymään dronejen lennättämiseen ja pääsääntöisesti suorittamaan kokeen.
Suomessa dronekäyttäjillä on nyt velvollisuus rekisteröityä, kun aiemmin ilmoitusvelvollisuus on koskenut vain ammattilaisia. Lisäksi lennättäjien tulee pääsääntöisesti suorittaa teoriakoe verkossa ennen lennätyksen aloittamista.

Mielikuwaamo on helmikuussa 2021 sekä rekisteröitynyt, että suorittanut teoriakokeen. Turvallisuus on ollut lennoissamme jo aiemminkin lähtökohtana ja samalla periaatteella jatketaan tulevaisuudessakin.


10.01.2021

TEHOKASTA JA NÄYTTÄVÄÄ MAINONTAA VIDEON MUODOSSA!


Yksi tehokas markkinointitapa on ytimekäs mainosvideo. Videon ei tarvitse kestää minuuttikaupalla, vaan jo lyhyelläkin videolla saa tuotua esille tarjottavat palvelut, luoda mielikuwia yrityksestä tai vaikka esitellä yrityksen tuotetta/ tuotteita. Video voi myös toimia oppaana tuotteen käyttöönottoa helpottamaan jne.

20.10.2020

KIINTEISTÖN KUNTOTARKASTUS
Nyt viimeistään on oikea hetki katsoa asunnon/ kiinteistön kunto ennen lumien ja pakkasten saapumista. Vesi voi päästä tekemään isojakin vaurioita, jos se pääsee valumaan katonrajasta sisälle asti.
Katolle meneminen ei kuitenkaan aina ole turvallista ja monesti esimerkiksi rännien kuntoa on vaikea havaita katolla ollessa.
Kauttamme onnistuu katon kuntotarkastuskuvaus ilmasta käsin, jolloin pääset helposti katsomaan videon ja kuvien kautta, että mille siellä ylhäällä näyttää.

Myös taloyhtiöille kuvat ja videot ovat monesti tarpeellisia dokumentteja, kun mietitään tulevia korjauksia/ kustannuksia yhtiökokouksessa.

Pyydä tarjous!


30.9.2020
MAKSUTON MARKKINOINTIKARTOITUS!
Miten yrityksesi markkinointi on sujunut? Tilaa ilmainen kartoitus, niin käydään yhdessä läpi yrityksenne nykyinen tilanne sekä mitä kehitettävää siinä on.
Monesti omaan tekemiseen tulee kiireisenä arkena vauhtisokeus ja markkinointiin panostettu budjetti saattaa mennä tätä kautta aivan hukkaan.

Meidän tehtävämme on helpottaa markkinointisuunnitteluasi ja antaa vinkkejä sekä ehdotuksia tulevaisuutta ajatellen, ilman mitään sitoutumisia.
Mitä hävittävää sinulla on?

Tilaa ilmainen markkinointikartoitus TÄSTÄ!Ota Mielikuwaamon somekanavat haltuun ja voita 200 EURON LAHJAKORTTI palveluihimme!

Osallistuminen on helppoa, tykkää Mielikuwaamo -sivustosta sekä sivustolla olevasta Osallistu & Voita- päivityksestä!

Lisätietoa Facebook- sivustolla ja Huom. Instagramin puolella on myös samansuuruisen lahjakortin arvonta, joten ota myös Instagram- tilimme seurantaan ja tuplaa voittomahdollisuutesi!